Barion Pixel
KÉRDÉSE VAN? KAPCSOLAT
Hétfő - Péntek: 8:00 - 18:00
Szombat - Vasárnap zárva
+36 70 364 9260
Telefon
pelletesbrikettkft@gmail.com
E-mail

Zsákos lucerna takarmány pellet 75kg

Cikkszám : lucpel_75kg
Nettó ár: 13500 Ft
Bruttó ár: 17145 Ft

180Ft + ÁFA /kg

info_outline
Szállítás díjtételek zsákos pellet esetén:
0-5 kg: 1700Ft + ÁFA
5-10 kg: 1700Ft + ÁFA
10-80 kg: 1700Ft + ÁFA

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

Takarmányozás

A lucerna és széna pellet olyan kompakt pellet formájú takarmány, amelyet elsősorban háziállatok, mint például a lovak, szarvasmarhák, kecskék és nyulak etetésére terveztek. Ezen pellet keverékek magas minőségű, szárított lucerna és széna alapanyagokból készülnek, amelyek gazdagok ásványi anyagokban, vitaminokban és rostokban, így kiválóan megfelelnek a háziállatok egészséges táplálásához.

 • Lótenyésztés: A lucerna és széna pellet kiváló választás a lovak számára, mivel gazdag fehérjében, amely támogatja az izomzat és a szőrzet egészségét. Emellett segíthet az emésztőrendszer megfelelő működésében is.

 • Szarvasmarha és kecskék etetése: Ezek az állatok is nagyon kedvelik a lucernát és a szénát. A pellet forma könnyen adagolható és keverhető az egyéb takarmányokkal.

 • Nyulak és kisállatok: A lucerna és széna pellet kisállatok számára is ideális választás lehet, mivel természetes rostforrás és könnyen emészthető fehérjeforrás.

Hogyan használják:

 • Etetés: A pellet könnyen adagolható, és száraz formájának köszönhetően hosszú tárolhatósággal rendelkezik. Az állatok napi étrendjébe keverve vagy önálló takarmányként adagolva szolgál.

 • Táplálék kiegészítő: A lucerna és széna pelletek kiegészítő táplálékként is szolgálhatnak azokban az időszakokban, amikor az állatoknak extra tápanyagokra van szükségük, például vemhes korszakban vagy nehéz fizikai munkát végző lovak esetében.

 • Állatok egészségének támogatása: A pellet magas tápanyagtartalma hozzájárulhat az állatok általános egészségéhez, beleértve az erős immunrendszert, a fényes szőrzetet és az egészséges fogazatot.

A lucerna és széna pelletek kiváló választást jelentenek azok számára, akik kiegyensúlyozott és tápláló étrendet kívánnak biztosítani háziállataiknak. Ezek a pellet formájú takarmányok nemcsak praktikusak, de segíthetnek az állatok optimális egészségének fenntartásában és fejlesztésében is.

 

Fűtésre használt lucerna és széna pellet

A fűtésre használt lucerna és széna pellet egy hatékony és környezetbarát fűtőanyag, amelyet elsősorban háztartásokban, gazdaságokban és ipari létesítményekben alkalmaznak. Ezeket a pellet formájú tüzelőanyagokat szárított lucerna és széna alapanyagokból állítják elő, amelyek kiváló hőtartalommal rendelkeznek és könnyen elérik a megfelelő égési hőmérsékletet.

 • Háztartások: A lucerna és széna pellet fűtésre ideális választás a háztartások számára, mivel tisztább égést és hosszabb égési időt biztosít, ami csökkenti az energiaköltségeket és minimalizálja a környezeti terhelést.

 • Gazdaságok és mezőgazdasági létesítmények: A pellet fűtés hatékony megoldást nyújt az állattartó telepek, istállók és raktárak fűtésére. A megbízható hőtermelés biztosítja az optimális körülményeket az állatoknak és a tárolt terményeknek.

 • Ipari felhasználás: Az ipari létesítmények, mint például üzemek és raktárak, számára is kiváló megoldás lehet a fűtési igények kielégítésére. A pellet fűtés gazdaságos és környezetbarát alternatívát kínál más hagyományos tüzelőanyagokkal szemben.

Hogyan használják:

  • Pelletkazánokban és kályhákban: A lucerna és széna pelletet speciális pelletkazánokban és kályhákban égetik, amelyek kifejezetten pellet tüzelőanyagokhoz készültek. Ezek a berendezések hatékonyan és tisztán égetik el a pelletet, és hőenergiát termelnek a fűtéshez.

  • Automatizált rendszerekben: Az automatizált fűtési rendszerek, mint például a pellettárolók és adagolók, könnyítik az üzemeltetést. Ezek a rendszerek automatikusan szabályozzák a pellet adagolását és égését, minimalizálva ezzel az emberi beavatkozást.

  • Környezetvédelem: A lucerna és széna pelletek környezetbarát alternatívát kínálnak, mivel a természetes alapanyagokból készülnek, amelyek újra megújuló forrásokból származnak.

A fűtésre használt lucerna és széna pellet egy modern, hatékony és fenntartható fűtési megoldás, amely hozzájárulhat a kényelmes és tiszta fűtéshez mind a háztartásokban, mind a különböző ipari és mezőgazdasági létesítményekben.

kep_2023-09-24_211614832.png
Minőségi pellet közvetlenül a gyártótól.
2363 Felsőpakony Hrsz. 049/20.
+36-70-3649260
pelletesbrikettkft@gmail.com

Keresés