Barion Pixel
KÉRDÉSE VAN? KAPCSOLAT
Hétfő - Péntek: 8:00 - 18:00
Szombat - Vasárnap zárva
+36 70 364 9260
Telefon
pelletesbrikettkft@gmail.com
E-mail

Zsákos széna takarmány pellet 5kg

Cikkszám : szenapel_05kg
Nettó ár: 1250 Ft
Bruttó ár: 1588 Ft

250Ft + ÁFA /kg

info_outline
Szállítás díjtételek zsákos pellet esetén:
0-5 kg: 1700Ft + ÁFA
5-10 kg: 1700Ft + ÁFA
10-80 kg: 1700Ft + ÁFA

A széna pellet egy kiváló minőségű és könnyen kezelhető állati takarmány, amelyet préseléssel és szárítással állítanak elő széna alapanyagból. Kiváló alternatívája a hagyományos szénának, hiszen kompakt formában, nagy sűrűséggel és hosszú eltarthatósággal rendelkezik. A széna pellet széles körben alkalmazható, és ideális választás számos állatfaj számára.

Alkalmazási terület:

  • Állattenyésztés: A széna pellet kiváló takarmányforrás a legtöbb háziállat számára, beleértve a szarvasmarhát, lovat, kecskét, juhot, nyulat és baromfit. Gazdag rostokban és tápanyagokban, segít a megfelelő emésztésben és az állatok általános egészségében.
  • Kisállatok: Kisebb háziállatok, mint például hörcsögök, tengerimalacok és nyulak is élvezhetik a széna pellet előnyeit. A kis méretű és könnyen fogyasztható formája ideális választás ezeknek az állatoknak.
  • Kisemlősök: Például patkányok és egerek is fogyaszthatják a széna pelletet, ami fontos rostforrás és foglalkoztató elem lehet számukra.

Hogyan használják:

  • Állattenyésztés: A széna pelletet szárazon adják az állatoknak. Kapható különböző méretű és formájú pellet, így alkalmazkodhat az adott állat méretéhez és étkezési szokásaihoz.
  • Kisállatok és kisemlősök: A pelletet egyszerűen elhelyezhetjük az állatok ketrecében vagy tápláló edényükben. Kisebb mérete miatt könnyen kezelhető, és csökkenti a takarítási igényeket.

Mire ajánljuk:

  • Szarvasmarhák és lovak: Segíti az emésztést, növeli az energiaszintet és támogatja a megfelelő testsúly fenntartását.
  • Kecske és juhok: Gazdag fehérjeforrás, segíti a tejtermelést és a hús növekedését.
  • Nyulak és kisrágcsálók: Kiváló rostforrás, segíti az emésztést és javítja a fogak egészségét.

A széna pellet könnyen tárolható, könnyen adagolható és gazdag tápanyagforrás, ami ideális megoldás a különböző méretű és típusú állatok számára. Fenntartható és tápláló választás mind a gazdák, mind az állatok számára.

kep_2023-09-24_211614832.png
Minőségi pellet közvetlenül a gyártótól.
2363 Felsőpakony Hrsz. 049/20.
+36-70-3649260
pelletesbrikettkft@gmail.com

Keresés